Pui cu ciuperci si smintina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui (de preferinta dezosat)- echivalentul a 3-4 pulpe (se poate folosi si piept)
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe medii
  • 300-400 gr. smintina
  • verdeata (patrunjel
  • maghiran)
  • 2 linguri de faina
  • zeama de la o lamiie mica
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Puiul si ceapa se calesc putin, apoi se fierb bine. La sfirsit se adauga ciupercile. (cele la cutie sint fierte deja). Separat, se face sosul din smintina, cu faina si sare, piper si zeama de la lamiie. Se adauga si putina zeama de la puiul fiert.

Se serveste cu mamaliguta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise