Pui cu conopida si vin alb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui mijlociu
  • 1 conopida mijlocie
  • ½ lingurita faina
  • 2-3 linguri vin alb sau 1 lingura zeama de lamiie
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puiul, curatat si spalat, se taie in bucati care se rumenesc intr-o cratita cu o lingura de unt. Se adauga faina si se stinge cu un pahar de apa. Se adauga vinul, sarea si piperul. Conopida, spalata si desfacuta in buchetele, se prajeste usor cu o lingura de unt si se pune peste bucatile de pui. Se lasa sa fiarba incet, acoperita, pina scade bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise