Pui cu dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 piept pui
  • -100g unt
  • -sare
  • -smantana
  • -2 legaturi marar
  • -1 kg dovlecei
  • -usturoi

Mod de preparare

Se prajesc dovleceii feli. Se pun intr-un castron,peste ei se adauga sare,smantana,1 legatura marar,usturoi.

Separat se prajeste in unt pieptul de pui taiat fasii,la sfarsit se adauga smantana si marar.

Se aseaza pe farfurie o portie de dovlecel o portie de pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise