Pui cu fasole verde pastai

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ciocanele de pui
  • aripile
  • spate si maruntaie de pui
  • 2 morcovi
  • o conserva fasole verde pastai
  • 1/2 pahar vin
  • 1 ceapa
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • marar uscat sau verde.

Mod de preparare

Se pun bucatile de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se pun morcovii taiati rondele si se lasa sa fiarba, apoi se adauga fasolea si putina apa. Se face separat un sos din sucul de rosii si vin sau pasta de rosii si se toarna peste puiul cu pastai. Se lasa sa scada, se condimenteaza cu sare si piper, verdeata tocata.

Se serveste fierbinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise