PUI CU FRUCTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui,
  • 1/2l.vin alb ,
  • 6 mere mari,
  • 1/2 kg. struguri,
  • 150g.ulei,
  • sare,
  • piper,1 lingura Delikat,
  • 2 paharele de coniac,
  • verdeata,
  • cimbru,
  • foi de dafin;

Mod de preparare

1.Se face o marinata din vin,sare,piper, verdeata tocata ,cimbru,foi de dafin si se lasa in ea cateva ore,bucatile de pui,putin prajite, in prealabil.

2.Boabele de struguri si merele curatate si taiate felii,se stropesc cu coniac.Intr-un vas de Jena de forma dreptunghiulara ,se pun fructele cu coniacul ,bucatile de pui fript cu marinata ,se stropeste cu ulei si se da la cuptor, la foc potrivit, o ora.

3.Se serveste preparatul cu garnitura dupa dorinta si un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise