Pui cu garnitura de legume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 copane de pui;
  • 1 pahar cu vin alb;
  • 2 pahare de apa;
  • Ulei;
  • Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin
  • Garnitura: amestec de legume cu orez, mazare, morcov si porumb

Mod de preparare

Se spala bine copanele de pui, se parlesc si se asaza in tava cu ulei. Adaugam condimente si vin, dar si 2 pahare de apa.

Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.

Intre timp, amestecul de legume se fierbe in apa cu 1 lingura de ulei si putina sare si unt. Cand se umfla orezul, amestecul este gata. Eu am folosit amestec mexican, care s-au fiert in 10 minute.

Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise