Pui cu gogosari murati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui.
  • 2 gogosari murati.
  • 1 ceasca de vin alb demisec.
  • sare, piper proaspat macinat, frunze de busuioc.

Mod de preparare

Puiul se curata bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute. Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate intr-un vas de jenna, si gogosarii murati se taie in bucati. Peste puiul asezat in vasul de yenna se toarna putina supa de asemenea vasul in care s-a prajit puiul se "degreseaza" cred ca asa ii spune pentru ca cel mai bun gust ramine acolo pe vas. Eu am turnat putin vin alb demisec in el si imediat toate bucatelele ce s-au lipt de vas, s-au dizolvat si am turnat continutul peste carnea de pui. Se lasa la cuptor cam o ora (sau pana ce carnea este foarte frageda). Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise