Pui cu gogosari murati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui.
  • 2 gogosari murati.
  • 1 ceasca de vin alb demisec.
  • sare, piper proaspat macinat, frunze de busuioc.

Mod de preparare

Puiul se curata bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute. Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate intr-un vas de jenna, si gogosarii murati se taie in bucati. Peste puiul asezat in vasul de yenna se toarna putina supa de asemenea vasul in care s-a prajit puiul se "degreseaza" cred ca asa ii spune pentru ca cel mai bun gust ramine acolo pe vas. Eu am turnat putin vin alb demisec in el si imediat toate bucatelele ce s-au lipt de vas, s-au dizolvat si am turnat continutul peste carnea de pui. Se lasa la cuptor cam o ora (sau pana ce carnea este foarte frageda). Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise