PUI CU HREAN

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui,
  • 200g.smantana,
  • 1/2 borcanel de hrean,
  • sare,
  • piper,
  • otet,
  • ulei;

Mod de preparare

1. Se spala carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie, apoi se freca cu sare si piper.

2. Intr-o tava se pune ulei si apa, se aseaza carnea si se baga la cuptor pentru 25 minute.

2. Intr-un castron se pune smantana si se adauga treptat uleiul ca pentru o maioneza. Se adauga cateva picaturi de otet si hreanul.

3. Se scoate carnea si se serveste cu sosul de hrean si o garnitura dupa dorinta: cartofi, orez, paste fainoase, legume sote etc. Un vin alb sec merge excelent cu acest preparat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise