PUI CU HREAN

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui,
  • 200g.smantana,
  • 1/2 borcanel de hrean,
  • sare,
  • piper,
  • otet,
  • ulei;

Mod de preparare

1. Se spala carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie, apoi se freca cu sare si piper.

2. Intr-o tava se pune ulei si apa, se aseaza carnea si se baga la cuptor pentru 25 minute.

2. Intr-un castron se pune smantana si se adauga treptat uleiul ca pentru o maioneza. Se adauga cateva picaturi de otet si hreanul.

3. Se scoate carnea si se serveste cu sosul de hrean si o garnitura dupa dorinta: cartofi, orez, paste fainoase, legume sote etc. Un vin alb sec merge excelent cu acest preparat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise