Pui cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 catel de usturoi,
  • 250 gr. iaurt,
  • 1 lingura de bulion,
  • 2 linguri de untdelemn,
  • sare,
  • piper,
  • un varf de cutit de paprica dulce,
  • 1 legatura de menta,
  • 2 copane de pui.
  • Pentru sos: 250 gr. iaurt,
  • 1 lingura de suc de lamaie,
  • 1/2 legatura de menta.

Mod de preparare

Se zdrobeste catelul de usturoi si se amesteca cu iaurtul, bulionul, untdelemnul, condimentele si jumatate din legatura de menta tocata. Se toarna peste copanele crude si se lasa sa se marineze o ora.

Se scot bucatile de pui din marinata si se prajesc in cratita cu ulei, sare si putina apa, pana ce se rumenesc. Pentru sos: se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie, sarea, piperul si restul de menta tocata. Se serveste alaturi de pui. Timp de preparare: 35 de minute (fara timpul de marinat).

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise