Pui cu iaurt-reteta arabeasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceasca iaurt
  • 1/2 ceasca unt
  • 1 ardei taiat rondele
  • 10 seminte de cardamom
  • 1 betisor de scortisoara
  • 1 bucata mica de ghimbir proaspat,tocat
  • 2 catei de usturoi ,pisati
  • 1 lingurita boia iute
  • 2 lingurite boia dulce
  • 1 1/2 Kh pui,fara pielita si taiat in bucati
  • 2 cepe tocate
  • sare

Mod de preparare

Se topeste untul,se pun ceapa,ardeii,cardamomul si scortisoara.Se prajeste pina ce se aureste ceapa.

Se adauga ghimbirul,usturoiul,boiaua si sarea;se prajeste 2 minute la foc mic ,amestecind usor.

Se adauga bucatile de pui,si se amesteca pina se rumeneste puiul.

Se adauga iaurtul cite putin.

Se acopera si se fierbe 30 min. la foc mic

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise