Pui cu lamaie si sos de usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • sare si piper
  • 200 gr. ciuperci
  • 1 lg ulei
  • 1 lamaie
  • 1 cana fasole verde
  • 2-3 linguri de faina
  • cateva linguri de lapte
  • 3-5 catei de usturoi

Mod de preparare

Spalati, taiati (daca este nevoie) si condimentati carnea de pui.

Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti puiul alaturi de ciuperci.

Intre timp, razuiti coaja de pe lamaie si puneti-o deoparte.

Lamaia taiata felii si fasolea se adauga impreuna cu putina apa peste pui si se lasa sa se patrunda bine.

Intr-o alta tigaie, usturoiul taiat marunt se caleste in putin ulei. Se adauga peste el faina si apoi laptele, amestecand incet.

Se scoate puiul pe o farfurie, se toarna peste el sosul si se orneaza cu coaja rasa de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise