Pui cu lapte de cocos.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 250g.carne de pui, fiarta,
  • 1 galbenus de ou,
  • 6 fire de busuioc,
  • sucul de la 1/2 lamaie,
  • 2 rosii,
  • 500ml. supa de pui,
  • 250ml. lapte de cocos(nu dulce),
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 lingurita piper rosu,
  • sare,
  • piper negru macinat,
  • nuca de cocos , rasa;

Mod de preparare

1.Se mixeaza carnea de pui sau se da prin masina de tocat carne,apoi se adauga galbenusul de ou,frunzele de busuioc, tocate(se lasa cateva frunze pentru ornat).Se sareaza si se pipereaza .

2.Din amestecul de mai sus ,se fac chiftelute.Se fierb pe aburi, 10 minute.

3.Intr-o cratita, se amesteca sucul de lamaie,supa de pui, laptele de cocos,rosiile fara pielite si taiate cubulete,cateii de usturoi zdrobiti,boabele de piper rosu , zdrobite si sare.Se lasa sa fiarba , la foc moderat,10 minute.

4.Se repartizeaza chiftelutele pe 4 farfurii.Se acopera cu sos, peste care se presara nuca de cocos si busuioc.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise