Pui cu lapte si lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 1kg piept de pui fara piele
  • 1
  • 5 lt lapte
  • 2 lamai
  • 100 gr faina
  • 100 gr unt
  • 100 cl ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita nucsoara
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Taiam pieptul in cubulete mai mari, si le trecem foarte bine prin faina.Intr-o oala punem la incalzit uleiul de masline impreuna cu untul. Odata ca e bine incalzit punem pieptul la prajit, adaugam sarea si piperul si lasam sa se prajeasca pana devine de culoare aurie. Intre timp radem coaja de la 2 lamaie si le stoarcem de suc. Odata ca pieptul a devenit auriu, adaugam coaja de lamaie si sucul rezultat amestecand bine si turnam laptele pana acoperim puiul. Adaugam nucsoara si potrivim de sare. Lasam la foc mediu si continuam fierberea amestecand din cand in cand pana sosul devine ca o crema.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise