pui cu legume

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui dezosat
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 catel de usturoi taiat
  • 1 morcov
  • 1 ceapa medie
  • 1lg otet balsamic
  • sare
  • piper
  • ulei(masline)

Mod de preparare

se taie ceapa, ardeii, morcovii,usturoiul, in fasii subtiri, se pun la calit in putin ulei, pana se inmoaie, apoi se adauga carnea taiata bucati mici si se lasa la prajit pana capata o culoare auriu deschis, se stropeste cu otetul balsamic, se asezoneaza cu sarea si piperul, apoi se adauga putina apa si se lasa la fiert pana se face un sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise