Pui cu legume in vas roman

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • cartofi 400gr
  • ceapa 2 buc
  • ardei gras 1 buc mai mare
  • usturoi 2-3 catei
  • condimente pentru carne pui
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu condimentele pentru carne de pui sau delikat si boia dulce, piper. Cartofii se curata, se spala si se condimenteaza cu aceleasi condimente. Ceapa se curata, se toaca solzisori. Ardeiul se curata, se spala si se taie fisii. Oala romana se pregateste conform instructiunilor (se tine in apa calda cam 15-20 min). Se pun cartofii in vas, apoi ceapa, ardeii si bucatile de carne. Se adauga 1 pahar cu apa (nu este necesara f multa apa), se acopera vasul si se da la cuptor aproximativ 45 min. Cand preparatul este aproape gata se ia capacul si se mai lasa 10 min in cuptor. Se serveste cald.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise