Pui cu legume la cuptor

Timp pregatire
83 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui(2 pulpe superioare 2 inferioare si 4 aripioare de pui sectionate)
  • 2 cepe mari
  • 8 ardei
  • 5 6 morcovi
  • 2 3 cartofi medii
  • sare,piper
  • cury,cimbru,enibahar,boia dulce,chili
  • 150ml de bere.100ml de vin,50 ml de angely cherry,100ml apa

Mod de preparare

Condimentele le amestecam si le punem pe carnea de pui.Carnea de pui o punem intr-o tava la care adaugam berea vinul si cherry.O dam la cuptor pana se face carnea(daca o intepam nu iese sange).Cand e aproape facuta ,punem morcovii si dupa 20 min cartofii,lasam cam 30 min la cuptor(carnea se va pune peste cartofi si morcovi).Adaugam ceapa si ardeii taiti sferturi.Carnea se va pune peste legume,asa se va rumeni foarte frumos.Este o reteta foarte sanatoasa,nu este nimic prajit,carnea se va rumeni datorita temperaturii de la cuptor.Se poate servi cu salata de varza si cu putin mujdei de usturoi(dupa preferinta)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise