Pui cu legume la cuptor

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare familist,cu patru pulpite,
  • 2 rosii,
  • 1 gogosar verde si unu rosu,
  • 2 cepe,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • 5-6 cartofi,
  • 1 lingurita tarhon,
  • 1 lingurita oregano,
  • 1 lingurita curry,
  • sare dupa gust,
  • 50 ml.ulei,
  • 1 cana bere (300 ml.).

Mod de preparare

Se spala puiul si se freaca cu putina sare si condimente,apoi il umplem cu legume taiate marunt si il asezam intr-o tava.

Asezam legume pe langa el,il stropim cu bere,cu ulei,din nou cu condimente, asezam capacul si il dam la cuptor.Cand incepe sa se rumeneasca, ridicam capacul si luam cu lingura ulei din tava si stropim puiul.

Repetam stropirea de cateva ori si cand puiul s-a rumenit, oprim focul. Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise