Pui cu legume si portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 piept pui
  • -3-4 bucati topinambur
  • -15 bucati varza de bruxelles
  • -1 ceapa rosie
  • -1 catel usturoi
  • -1 cm ghimbir razuit
  • -50 gr unt
  • -1 portocala rosie
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am spalat si l-am fiert timp de 5 minute in apa cu putina sare .

Varza de bruxelles am curatat-o de frunzele vested si am fiert-o si pe ea putin in apa cu sare (cam 3 minute)

Ceapa si usturoiul le-am taiat solzisor , ghimbirul l-am razuit,portocala am curatat-o de coaja si am taiat-o cubulete iar topinamburul l-am spalat , curatat si facut cubulete.

Intr-un castron am pus ceapa, usturoiul , topinamburul , ghimbirul, portocala si pieptul de pui . Deasupra am pus bucatele de unt , sare si piper si le-am amestecat putin .

Punem totu;l intr-un vas termorezistent si adaugam varza scursa de apa

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute maxim .

Serviti cald cu smantana sau branzeturi deasupra .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise