Pui cu legume si sos de smantana

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga amestec mexican(sau amestec de legume)
  • 1kg pulpe de pui(sau aripioare)
  • 100gr smantana
  • usturoi(dupa gust)
  • 50gr unt
  • ulei pentru pulpele de pui
  • 2 rosii
  • 10 linguri apa
  • curry pentru pui
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri.

Se ung pulpele cu ulei si se presara curry.se pun intr-o tava si se dau la cuptor.Intr-o tigaie se incinge untul si se adauga rosile taiate cubulete si amestecul de legume.Se calec putin dupa care se adauga apa si se lasa la inabusit.Smantana se freaca cu usturoi pisat si putina sare.Cand pulpele si legumele sunt gata se aseaza pe o farfurie si lana se aseaza si smantana.Se presara patrunjel.Eu am amestecat ulterior smantana cu legumele si a fost delicios!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise