Pui cu Mar si Portocala

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui spalate
  • o portocala mare decojita
  • 3 mere curatate de coaja si de seminte
  • zeama stoarsa de la o portocala
  • o lingura de oregano
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care aranjam pulpele de pui.Condimentam carnea cu sare si piper macinat si presaram deasupra oregano.

Taiem merele si portocala in felii. Adaugam deasupra jumatate din feliile de portocala. Punem feliile de mar si restul feliilor de portocala.

Turnam deasupra zeama de portocala. Punem uleiul de masline. Introducem vasul in cuptorul incalzit. Cand pulpele de pui sunt rumenite, iar fructele usor caramelizate, scoatem tava din cuptor. Servim.

Reteta Video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/pui-cu-mar-si-portocala.html

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise