Pui cu Mar si Portocala

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui spalate
  • o portocala mare decojita
  • 3 mere curatate de coaja si de seminte
  • zeama stoarsa de la o portocala
  • o lingura de oregano
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care aranjam pulpele de pui.Condimentam carnea cu sare si piper macinat si presaram deasupra oregano.

Taiem merele si portocala in felii. Adaugam deasupra jumatate din feliile de portocala. Punem feliile de mar si restul feliilor de portocala.

Turnam deasupra zeama de portocala. Punem uleiul de masline. Introducem vasul in cuptorul incalzit. Cand pulpele de pui sunt rumenite, iar fructele usor caramelizate, scoatem tava din cuptor. Servim.

Reteta Video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/pui-cu-mar-si-portocala.html

POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise