Pui cu Mar si Portocala

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui spalate
  • o portocala mare decojita
  • 3 mere curatate de coaja si de seminte
  • zeama stoarsa de la o portocala
  • o lingura de oregano
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care aranjam pulpele de pui.Condimentam carnea cu sare si piper macinat si presaram deasupra oregano.

Taiem merele si portocala in felii. Adaugam deasupra jumatate din feliile de portocala. Punem feliile de mar si restul feliilor de portocala.

Turnam deasupra zeama de portocala. Punem uleiul de masline. Introducem vasul in cuptorul incalzit. Cand pulpele de pui sunt rumenite, iar fructele usor caramelizate, scoatem tava din cuptor. Servim.

Reteta Video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/pui-cu-mar-si-portocala.html

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise