Pui cu masline si lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 200g masline
  • 2 cepe rosii
  • usturoi
  • chimen
  • piper;sare;patrunjel
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Puiul se taie in bucati si se rumeneste.Peste el se adauga ceapa taiata marunt,usturoiul,un pahar apa,sare,piper,chimen,patrunjel.

Se lasa sa fiarba la foc mic.

Maslinele se fierb in apa cu sare.

Intr-un vas de iena(de preferabil) se pune puiul cu tot cu sos apoi maslinele,lamaia taita felii si se introduce la cuptor 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise