Pui cu masline

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un pui, o ceapa, un morcov, usturoi, 10 masline,
  • ulei, apa, sare, piper, patrunjel

Mod de preparare

Se transeaza puiul. Intr-o cratita se pune ulei (2 linguri) apoi ceapa taiata feli, usturoiul taiat marunt, morcovul taiat cubulete mici, puiul, sarea, piperul, apa sa acopere carnea. Se acopera catrita cu un capac, se lasa sa fiarba carnea bine. Cu 15 minute inainte de a lua cratita de pe foc se pun cele 10 masline, la final se pune patrunjelul taiat marunt.

Se poate pune si un ardei gras verde sau rosu.

Se serveste cu cartofi piure si salata sau cartofi copti la cuptor

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise