Pui cu mazare verde

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 400 gr. piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 500 gr. conopida
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite chimen
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/4 lingurita scortisoara pisata
  • 1 l supa concentrata de zarzavat (Knorr + apa)
  • 500 gr. mazare verde
  • 150 gr. iaurt
  • sare
  • putin coriandru (facultativ)
  • 1 varf de cutit curry

Mod de preparare

Se taie carnea de pui bucatele, se toaca ceapa marunt si se zdrobeste usturoiul. Conopida se alege buchetele. Se caleste in uleiul incins carnea impreuna cu ceapa, se adauga usturoiul si mirodeniile, se toarna deasupra zeama de zarzavat si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga conopida si mazarea si se fierbe la foc mic inca 12 minute. Se ia cratita de pe foc si se incorporeaza putin cate putin iaurtul. Se gusta de sare si se presara frunzulite de coriandru (facultativ).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise