Pui cu mere

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg mere
  • 5 pulpe de pui
  • 70 g unt
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita zahar brut

Mod de preparare

Se unge un vas mai mare de yenna cu unt si se asaza jumatate din cantitatea de mere curatate de coaja si de samburi, taiate felii. Peste acestea se asaza pulpele de pui, se condimenteaza cu sare si piper, unse cu putin unt, apoi se acopera cu restul de mere taiate felii. Deasupra, se pun din nou bucatele de unt, se presara zaharul si se acopera vasul cu folie de aluminiu, se dau la cuptorul incins la 200 g C si se coc timp de 30-35 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise