Pui cu miere si portocale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pui
  • - condimente pentru pui
  • - o portocala
  • - miere
  • - morcov, conopida
  • - orez
  • - delicat
  • - margarina
  • - unt
  • - bulion

Mod de preparare

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se cresteaza in doua parti si se pun feliile de portocale in acele crestaturi.

2.Portocala se curata foarte bine, inclusiv de acea albeata, pentru a nu fi puiul amar.

3.Se pune puiul intr-o tava unsa cu margarina.

4.Se tine la cuptor timp de o ora, o ora si ceva.Dupa o ora scoateti tava si intoarceti puiul si pe cealalta parte.

5.Orezul se fierbe impreuna cu 2 linguri de delicat.

6.Conopida si morcovul tocate marunt,se pun in tigaia in care in prealabil am pus 3-4 cubulete de unt, lasam sa se topeasca untul,punem legumele si le calim impreuna cu o lingurita de bulion si cu delicat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise