Pui cu morcovi la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 morcovi si 2 cepe taiate in rondele mai groase
  • 3 capatini de usturoi
  • patrunjel si marar
  • pulpe de pui
  • unt

Mod de preparare

Se unge tava cu unt, se adauga morcovii cu usturoiul si ceapa, se presara patrunjelul si mararul peste ele si se pun deasupra pulpele. Se toarna 100 ml apa peste toate si se lasa la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic.

Se scoate tava din cand in cand si se ung pulpele cu unt pana se rumenesc bine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise