PUI CU OREZ SI LEGUME

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 portii):
  • 4 pulpe de pui,
  • 400g.orez,
  • 200g.mazare congelata,
  • 1 ardei gras,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 ceapa,
  • 500ml.supa de pui sau de legume,
  • 1 lingurita boia,
  • sare,
  • piper proaspat macinat;

Mod de preparare

1. Ardeiul gras se spala, se taie in jumatate si se curata de seminte. Pulpele de pui se spala, se taie in jumatati si se usuca cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se lasa deoparte.

2. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei. Se adauga orezul si se amesteca usor cu o lingura de lemn, pana ce orezul devine sticlos. Se stinge cu supa de carne sau de legume fierbinte, se adauga bucatile de carne, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, 30 minute.

3. Se adauga ardeiul gras taiat cubulete si mazarea, se amesteca putin si se pune in cuptorul incins, la foc potrivit, 15 minute. Se mai poate adauga supa sau ap

a, daca orezul a absorbit tot sosul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise