Pui cu patrunjel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui,
  • cinci radacini de patrunjel (mai marisoare),
  • marar si patrunjel verde,
  • o rosie,
  • o ceapa,
  • un pahar cu vin,
  • trei linguri de ulei,
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati, si se aseaza intr-o cratita.

Se taie ceapa marunt. Patrunjelul se curata si se taie felioare subtiri.

Se taie mic mararul si patrunjelul verde. Se curata rosia de pielita si seminte si se taie felioare.

Se adauga la pui toate aceste alimente, se sareaza putin, se toarna uleiul si vinul si se da la cuptor sa fiarba inabusit.

Se poate servi si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise