Pui cu patrunjel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui,
  • cinci radacini de patrunjel (mai marisoare),
  • marar si patrunjel verde,
  • o rosie,
  • o ceapa,
  • un pahar cu vin,
  • trei linguri de ulei,
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati, si se aseaza intr-o cratita.

Se taie ceapa marunt. Patrunjelul se curata si se taie felioare subtiri.

Se taie mic mararul si patrunjelul verde. Se curata rosia de pielita si seminte si se taie felioare.

Se adauga la pui toate aceste alimente, se sareaza putin, se toarna uleiul si vinul si se da la cuptor sa fiarba inabusit.

Se poate servi si rece.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise