Pui cu portocale

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui de aproximativ 1 kg (cel mai bine legat cu sfoara )
  • 100g unt
  • 2 cepe albe fin tocat4 portocale cuisoare,scortisoara ,sare ,piper

Mod de preparare

In vasul care va merge la cuptor mai tirziu, se pune untul,se infierbinta si se asdauga puiul care se rumeneste pe toate partile. Se adauga sucul de la cele 4 portocale, ceapa, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul si se adauga 2 pahare de apa fierbinte.

Se da la cuptor si se coace la foc redus pentru 1 1/2 h. Se serveste pe platou decorat cu felii de portocala, crengute de rozmarin si o floare din rosie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise