Pui cu rosii la tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 2 rosii
  • un ardei rosu taiat felii
  • 2 linguri ulei
  • oregano
  • cibru
  • piper negru
  • boaia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Taiati pieptul de pui in fisii si asezati intr-o tava. In 100 ml apa se aduga 2 linguri ulei si restul de ingredinte si amestecati bine. Adaugati compozitia obtinuta peste pui si lasa-ti la marinat 20 min. Caliti carnea marinata impreuna cu rosiile taiate marunt timp de 5 min. Aduagati sare si mai lasa-ti in tigaie timp de 10 min si amestecati din cind in cind. Se serveste cald sau imediat ce este gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise