Pui cu rosii la tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 2 rosii
  • un ardei rosu taiat felii
  • 2 linguri ulei
  • oregano
  • cibru
  • piper negru
  • boaia de ardei
  • sare

Mod de preparare

Taiati pieptul de pui in fisii si asezati intr-o tava. In 100 ml apa se aduga 2 linguri ulei si restul de ingredinte si amestecati bine. Adaugati compozitia obtinuta peste pui si lasa-ti la marinat 20 min. Caliti carnea marinata impreuna cu rosiile taiate marunt timp de 5 min. Aduagati sare si mai lasa-ti in tigaie timp de 10 min si amestecati din cind in cind. Se serveste cald sau imediat ce este gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise