Pui cu rosii si ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui,
  • ulei,
  • ciuperci,
  • 4-5 rosii mari,
  • cativa catei de usturoi,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie bucati nu prea mari se sareaza si se pune intr-o cratita peste uleiul incins. Dupa cateva minutese adauga peste pui, ciupercile si rosiile curatate, spalate in prealabil si taiate bucati. Se adauga usturoiul taiat si el in bucati mici, piperul si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac timp de 30 de minute. Dupa 30 minute se sareaza dupa gust si se da de pe foc. Se poate servi cald cu o garnitura langa sau cu mamaliguta calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise