Pui cu rosii si ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui,
  • ulei,
  • ciuperci,
  • 4-5 rosii mari,
  • cativa catei de usturoi,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie bucati nu prea mari se sareaza si se pune intr-o cratita peste uleiul incins. Dupa cateva minutese adauga peste pui, ciupercile si rosiile curatate, spalate in prealabil si taiate bucati. Se adauga usturoiul taiat si el in bucati mici, piperul si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac timp de 30 de minute. Dupa 30 minute se sareaza dupa gust si se da de pe foc. Se poate servi cald cu o garnitura langa sau cu mamaliguta calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise