Pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 copanele de pui sau aripi
  • 1 ceapa
  • 500 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 3 linguri faina
  • marar

Mod de preparare

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin ulei si 2 linguri de apa ca sa nu se usuce prea tare.

In timp ce se prajeste carnea,se amesteca cele 3 linguri de faina cu putina apa rece,sare si smantana.

Ceapa se curata,se taie marunt si ce caleste in ulei si 2 linguri de apa.

Cand sa inmuiat ceapa se adauga faina diluata cu apa si smanatana si se amesteca continuu sa nu se prinda.

Se fierbe 5 minute dupa care se adauga copanele prajite,se amesteca continuu si se mai lasa 5 minute.

Se sareaza,se pipereaza si se adauga mararul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise