Mod de preparare
Se taie pieptul de pui bucatele mici, care se lasa la \"chibzuit\" intr-un castronas, fiind presarat deasupra cu sare, piperul alb, boabe de piper negru si usturoi;
Dupa ce se lasa cam jumatate de ora, se fierbe putin in apa cu delikat;
Apoi se prajesc bucatile de pui intr-o lingura de unt cat sa se rumeneasca putin;
La puiul prajit se adauga ciupercile taiate, se adauga zeama in care a fiert puiul si cand incep sa fiarba, se toarna smantana amestecata in prealabil cu 2 linguri de faina si se mai dau 2-3 clocote.
# Atentie la fiert, puiul se face foarte repede, bucatelele de pui devin albe cand sunt gata;
Cand serviti puiul, presarati marar verde deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise