Pui cu smantana si vin alb

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):1 pui mare (cca.1
  • 4kg.)
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 linguri unt
  • 125gr. ciuperci Champignon
  • 200ml. vin alb sec
  • 100ml. smantana
  • 1 lagatura de patrunjel tocat;

Mod de preparare

Puiul se taie in 8: se condimenteza cu sare ,piper si boia.Se taie bucati ceapa verde. Se curata ciupercile -cele mici se taie sferturi.

Se topeste untul si se prajesc inauntru bucatile de pui, ceapa verde, si ciupercile. Se stinge cu vin si se acopera;se fierbe inabusit timp de 40min. Se adauga smantana si se potriveste de sare si piper. Se serveste presarat cu patrunjel proaspat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise