Pui cu sos de ardei copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept pui
  • 1 kg ardei gras
  • 3 rosii mari
  • 2 cepe potrivite
  • sare, ulei, piper, verdeata

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie feliute si se pune la calit cu putin ulei si apa. Ceapa se taie marunt si se adauga peste pui, cand acesta este putin rumenit.

Ardeii se coc si se curata de coaja si de cotoare.

Peste pui si ceapa se adauga rosiile date pe razatoare si se lasa o perioada de timp pana se fierb bine toate. Se adauga ardeii facuti fideluta si se mai lasa un pic la fiert. Apoi se adauga sare, piper si verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise