Pui cu sos de ardei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • 1/4 lingura de pasta de ardei iute
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura de faina
  • patrunjel

Mod de preparare

Pulpele de pui se fierb pe jumatate , se prajesc putin pe ambele parti in ulei incins dupa care se scot pe o farfurie. Faina se desface in 200 ml apa rece si se toarna peste uleiul in care s-au prajit pulpele. Se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase, se adauga pasta de tomate, pasta de ardei dulce si pasta de ardei iute si se lasa pe foc cam 10-15 minute. Se adauga sarea dupa gust , pulpele prajite si se mai lasa pe foc cam 10 minute. Se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi piure si ardei kapia marinati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise