Pui cu sos de portocale

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 portocale
  • 1 lingura miere
  • sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline
  • otet
  • 50 gr smintina
  • 1 lingurita faina
  • sare,piper

Mod de preparare

Puiul de transeaza.se face o marinata din sucul de portocale,uleiul de masline,mierea si sosul de soia(care se pune dupa gust).carnea se pune in marinata si se lasa 1 ora.se scurge bine ,se sareaza ,pipereaza si se frige.marinata se pune pe foc,i se adauga putin otet si se clocoteste.din faina si smintina se face o dresatura care se incorporeaza in martinata si se fierbe pina prinde consistenta.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise