Se portioneaza puiul,se spala si se lasa cateva minute la scurs.
Se curata ceapa, se taie fideluta si se presoara o ceapa in tava in care vom pregati puiul.
Presaram si cateva felii fine de usturoi, apoi asezam bucatile de pui in tava.Adaugam restul de ceapa peste pui,mai adaugam usturoi tait in felii fine, presaram sare, oregano si turnam sosul de rosii obtinut prin mixare. Adaugam foi de dafin pentru aroma, un pic de ulei, asezam o folie peste tava si dam tava la cuptor la foc potrivit. Cand este aproape gata luam folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca putin.Se serveste cu mamaliguta calda, insa merge foarte bine si ca mancare rece. Sa aveti pofta dragilor!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise