Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:500gr piept pui
  • 2 portocale curatate
  • 500gr sos rosii(salicilat,rosii in bulion)
  • un ardei gras verde
  • 3 cateii usturoi
  • piper alb
  • piper negru
  • sare
  • marar
  • curry
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

In seara asta am preparat ceva extraordinar de delicios!

Se pune pieptul de pui taiat fasii(sau cubulete) intr-o tigaie la prajit.Se inabuseste cu zeama de la o portocala si se presara curry.Cand este gata se pune pe o farfurie.

Intr-o oala separat se pune sosul de rosii(aveti grija sa fie dulce) cu ardeiul gras taiat cuburi si usturoiul tocat marunt.Dupa primul clocot se adauga o portocala taiata cubulete.Neaparat se condimenteaza cu piper alb,sare,piper negru si marar.Eu pentru poza le-am asezat pe farfurie separat dar ulterior am amestecat bucatelele de piept cu sosul!DELICIOS!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise