Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:500gr piept pui
  • 2 portocale curatate
  • 500gr sos rosii(salicilat,rosii in bulion)
  • un ardei gras verde
  • 3 cateii usturoi
  • piper alb
  • piper negru
  • sare
  • marar
  • curry
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

In seara asta am preparat ceva extraordinar de delicios!

Se pune pieptul de pui taiat fasii(sau cubulete) intr-o tigaie la prajit.Se inabuseste cu zeama de la o portocala si se presara curry.Cand este gata se pune pe o farfurie.

Intr-o oala separat se pune sosul de rosii(aveti grija sa fie dulce) cu ardeiul gras taiat cuburi si usturoiul tocat marunt.Dupa primul clocot se adauga o portocala taiata cubulete.Neaparat se condimenteaza cu piper alb,sare,piper negru si marar.Eu pentru poza le-am asezat pe farfurie separat dar ulterior am amestecat bucatelele de piept cu sosul!DELICIOS!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise