Pui cu sos de zmeura

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 4 jumatati de piept de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 ceasca de ceapa taiata fin
  • 400ml supa de pui
  • 1/3 ceasca de gem de zmeura
  • 1 lingurita unt
  • 1 1/2 ceasca zmeura proaspata

Mod de preparare

Se amesteca faina cu sarea si piperul .Se trec bucatile de piept prin acest amestec si se rumenesc in ulei incins;se scot si se tin la cald pe un platou.In uleiul ramas se pune ceapa,se caleste 2 minute,pana devine aurie.Se adauga supa si gemul.Dupa ce au dat in clocot se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul la jumatate.Se ia de pe foc cratita si se adauga untul si zmeura.Se serveste sosul peste pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise