Pui cu sos rosu si orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6 pulpe de pui
  • - 2 cepe
  • - 3 linguri de bulion
  • -o lingura de delicat
  • - un ardei gras
  • - cimbru

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se pun intr-o tava.Pe deasupra se presara delicat si cimbru.

Ceapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se pune peste pulpe.

Ardeiul gras se taie cubulete si se pune in tava.

Se pune putina apa peste pulpe si se introduce tava la cuptor pana se rumenesc pulpele.Cand sunt gata rumenite se adauga bulionul si apa daca mai este nevoie si se mai lasa inca un sfert de ora la cuptor.Se poate servi cu orez fiert.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise