Pui cu sos rosu si orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6 pulpe de pui
  • - 2 cepe
  • - 3 linguri de bulion
  • -o lingura de delicat
  • - un ardei gras
  • - cimbru

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se pun intr-o tava.Pe deasupra se presara delicat si cimbru.

Ceapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se pune peste pulpe.

Ardeiul gras se taie cubulete si se pune in tava.

Se pune putina apa peste pulpe si se introduce tava la cuptor pana se rumenesc pulpele.Cand sunt gata rumenite se adauga bulionul si apa daca mai este nevoie si se mai lasa inca un sfert de ora la cuptor.Se poate servi cu orez fiert.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise