Pui cu vinete aromat cu patrunjel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 3 vinete mijlocii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se taie vinetele pe lungime in sferturi, apoi fiecare sfert pe latime in doua. Se sareaza si se lasa sa stea astfel cel putin ½ de ora. Apoi fiecare bucata se mai stoarce cu mina ca sa iasa zeama neagra, se da prin faina si se prajeste in ulei. Bucatile de pui se prajesc inabusit intr-o lingura de ulei, se adauga ceapa rasa si 2-3 linguri apa. Se asaza vinetele prajite peste bucatile de pui, se adauga patrunjelul, se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute, apoi se da la cuptor pina este gata.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise