Pui curry cu aroma de scortisoara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cateva rosii
  • ½ kg pui (pulpe dezosate superioare)
  • Pentru marinata:
  • ½ iaurt
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita soia dulce
  • 1 lingurita sos de ciuperci
  • 1 lingura curry
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare
  • ½ lingurita scortisoara
  • Cateva masline
  • 1 capatana de usturoi
  • Ulei de masline
  • 1 varf ardei iute
  • Pasta rosie de curry
  • Pasta verde de curry

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru marinata, se acopera bucatile de pui si se tin la frigider pana a doua zi. Cartofii se taie cuburi, ceapa si usturoiul se toaca marunt iar rosiile se pun la blender. Carnea se dezoseaza, se inlatura din marinata si apoi se taie cuburi sau julien. Se caleste ceapa si usturoiul dupa care se adauga cartofii si curry-ul. Se scot si se caleste puiul in aceeasi tigaie. Se pun din nou cartofii si putina apa sau zeama de carne. Se pune restul de marinata ramasa sis pre sfarsitul fierberii se pun rosiile, maslinele si restul de condimente. Se da la cuptor sa scada putin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise