PUI EXOTIC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 8 pulpe superioare de pui,
  • 200g.cascaval,
  • 100g. felii de ceafa afumata sau bacon,
  • 2 lingurite cu cafea,
  • 2 lingurite cu scortisoara,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se dezoseaza pulpele si se pregateste carnea ca pentru snitele.

2.Se condimenteaza cu sare si piper.Pe fiecare bucata se presara cafea si scortisoara si se freaca bine pentru ca mirodeniile sqa intre in carne.

3.Peste fiecare bucata de carne se pune cate o felie de cascaval si una de ceafa.

4.Se impacheteaza usor fiecare bucata si se prinde cu scobitori.

5.Se presara si pe partea exterioara cafea si scortisoara , se aseaza pe gratar si se rumenesc, pe ambele parti.

6.Se servesc cu garnitura de orez cu legume.Scobitorile nu se scot, se lasa sa fie scoase de meseni , mai ales ca acestea se decoreaza cu cate o maslina.Un vin alb sec se potriveste cu acest preparat.

Nota:Scortisoara se poate inlocui cu nucsoara pisata pentru cei care nu o agreaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise