Prajiti baconul intr-o tigaie nonaderenta pentru 3 minute, pana isi lasa grasimea. Adaugati ciupercile si mai lasati 3-4 minute. Puneti intr-un bol, apoi in aceeasi tigaie, adaugati putin ulei daca nu e suficienta grasime, puneti carnea si prajiti-o pe toate partile 4 minute. Puneti puiul intr-o parte a tigaii, in cealalta adaugati ceapa si usturoiul si prajiti un minut. Turnati supa de pui, adaugati baconul si ciupercile, acoperiti si lasati 15 minute la foc mic spre mediu.
Mariti focul, adaugati mazarea si salata si lasati cateva minute acoperit, apoi luati capacul si lasati pana scade suficient cat sa acopere carnea, dar sa nu fie foarte multa zeama. Adaugati sare, piper si oregano. Inainte de servire adaugati smantana si patrunjel tocat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise