Pui in aspic cu capere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui de marime medie(taiat bucati)
  • 2 oua fierte tari (taiat felii)
  • 1 si 1/2 lingure capere
  • 3-4 castraveciori acri (taiati mare)
  • zeama de la 2 lamai
  • sare
  • boabe de piper verde
  • piper negru, macinat
  • 4-5 foi de gelatina

Mod de preparare

Se fierb bine bucatile de pui in apa cu sare, la foc potrivit.Oala trebuie sa fie acoperita cu capacul.

Cind bucatile de pui s-au facut , se scot cu spumiera si se lasa la racit.Se strecoara bulionul de pui printr-o sita fina.Se lasa sa se raceasca de tot.Se inlatura pielea si oasele puiului, bucatile se taie bucatele.Se pun bacatelele intr-un castron larg, putin adinc, sau intr-o tava de copt lunga.Se presara piperul, sarea, caperele si castraveciorii taiati. Deasupra se aranjeaza feliile de ou. Se pune gelatina la topit intr-o ceasca de zeama de pui calduta. Apoi se amesteca gelatina topita in restul de zeama de pui rece, se toarne peste pui si oua.

Se baga in frigider si se lasa 8-10 ore inaite de a se taia si servi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise