Pui in aspic cu capere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui de marime medie(taiat bucati)
  • 2 oua fierte tari (taiat felii)
  • 1 si 1/2 lingure capere
  • 3-4 castraveciori acri (taiati mare)
  • zeama de la 2 lamai
  • sare
  • boabe de piper verde
  • piper negru, macinat
  • 4-5 foi de gelatina

Mod de preparare

Se fierb bine bucatile de pui in apa cu sare, la foc potrivit.Oala trebuie sa fie acoperita cu capacul.

Cind bucatile de pui s-au facut , se scot cu spumiera si se lasa la racit.Se strecoara bulionul de pui printr-o sita fina.Se lasa sa se raceasca de tot.Se inlatura pielea si oasele puiului, bucatile se taie bucatele.Se pun bacatelele intr-un castron larg, putin adinc, sau intr-o tava de copt lunga.Se presara piperul, sarea, caperele si castraveciorii taiati. Deasupra se aranjeaza feliile de ou. Se pune gelatina la topit intr-o ceasca de zeama de pui calduta. Apoi se amesteca gelatina topita in restul de zeama de pui rece, se toarne peste pui si oua.

Se baga in frigider si se lasa 8-10 ore inaite de a se taia si servi.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise