Pui in fricasea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un piept mare de pui
  • -3 oua
  • -50 g de parmezan
  • -sucul de la o lamaie
  • -ceapa si morcov pentru prajeala
  • -patrunjel
  • -sare si piper.
  • -3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Este o reteta pe care am invatato aici in Italia si imi place mult,e rapida si gustoasa.Taiati pieptul de pui curatat in fasii nu foarte groase sau in cuburi de o marime mijlocie.Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti la foc mic incet incet ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoarea fina pana capata o culoare aurie.Adaugati puiul si lasati sa se prajeasca impreuna inca 7-8 minute tot la foc mic.Cand carnea e rumenita usor adaugati peste ea sosul facut cu 3 oua batute cu parmezanul si cu sucul de lamaie si condimentat cu sare si piper.Puteti pune si un praf de nucsoara care ii da o aroma deosebita dar doar daca va place.Amestecati pana se leaga un pic si dupa luati de pe foc si presarati cu patrunjel tocat.Sper sa va placa!Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise