Pui in iaurt

Timp pregatire
285 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui taiat cuburi
  • 8 linguri de iaurt
  • 1 lingurita pasta de ghimbir
  • 1 lingurita pasta de usturoi
  • 1/2 lingurita sare (sau dupa gust)
  • 1 lingurita boia iute de ardei
  • 1/2 lingurita garam masala
  • 2=3 linguri ulei
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 cardamom verde

Mod de preparare

Se lasa puiul la marinat in iaurt si condimente in afar de ulei pentru 4 ore.

Se incinge uleiul ,se adauga puiul cu tot cu iaurt si se prajeste pe foc mare pana ce apa este evaporata.

Puiul se scoate pe un servetel de bucatarie.

Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise