Pui in iaurt

Timp pregatire
285 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui taiat cuburi
  • 8 linguri de iaurt
  • 1 lingurita pasta de ghimbir
  • 1 lingurita pasta de usturoi
  • 1/2 lingurita sare (sau dupa gust)
  • 1 lingurita boia iute de ardei
  • 1/2 lingurita garam masala
  • 2=3 linguri ulei
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 cardamom verde

Mod de preparare

Se lasa puiul la marinat in iaurt si condimente in afar de ulei pentru 4 ore.

Se incinge uleiul ,se adauga puiul cu tot cu iaurt si se prajeste pe foc mare pana ce apa este evaporata.

Puiul se scoate pe un servetel de bucatarie.

Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise