Pui in sos lamaie si broccoli

Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept pui 200 g
  • Capere 20g
  • lamaie 1 bucata
  • brocoli 150g
  • ulei 100ml
  • vin 100 ml
  • verdeata cateva fire
  • faina 100g

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala se curata de pielita,se dezoseaza. Broccoli se spala si se pune la fiert.

Se pune uleiul intr-o tigaie si se pune pe foc,dupa aceea se ia pieptul se bate,se da prin faina si se pune la prajit in tigaie,pe ambele parti pana capata o culoare aramie, se scurge uleiul (se arunca, apoi se stinge cu vin,se adauga cateva felii de lamaie si zeama la ce ramane din ea, apoi se lasa la fiert, se adauga capere apoi se mai lasa 2 minute si se scoate se serveste pe farfurie, alaturi de garnitura de brocolii si cu verdeata deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise