Pui Kiev

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara os
  • 100 g unt
  • Patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • Sare, piper
  • 1-2 oua
  • Faina si pesmet
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Este o reteta gustoasa si usor de preparat. Sigur o veti gati si a doua oara. Procedati asa:

Taiati felii pieptul de pui si il bateti usor fara a-l zdobi cu ajutorul unei pungi de plastic.

Pregatiti o crema din untul moale, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt, pe care o asezonam cu sare si piper.

Ungeti feliile de piept cu crema obtinuta si rulati-le cu grija.

Separat bateti ouale cu sare si piper, treceti rulourile prin faina, ou si pesmet si puneti-le la prajit in uleiul incins.

Consumati-le calde cu salata de sezon. Noi le-am servit cu salata de fasole pastai.

Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise