Pui Kiev

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara os
  • 100 g unt
  • Patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • Sare, piper
  • 1-2 oua
  • Faina si pesmet
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Este o reteta gustoasa si usor de preparat. Sigur o veti gati si a doua oara. Procedati asa:

Taiati felii pieptul de pui si il bateti usor fara a-l zdobi cu ajutorul unei pungi de plastic.

Pregatiti o crema din untul moale, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt, pe care o asezonam cu sare si piper.

Ungeti feliile de piept cu crema obtinuta si rulati-le cu grija.

Separat bateti ouale cu sare si piper, treceti rulourile prin faina, ou si pesmet si puneti-le la prajit in uleiul incins.

Consumati-le calde cu salata de sezon. Noi le-am servit cu salata de fasole pastai.

Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise